Returnering og refundering

RETURNERING AF ORDRE

Du har altid 14 dages returret, hvis du fortryder dit køb eller ikke er tilfreds med varen. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal returneres med de originale tags og i original emballage. Returnerede varer må ikke bære præg af brug, have pletter, lugt eller andet, som gør, at varen ikke fremstår som ny.

Returretten udløber 14 dage efter du har modtaget din vare. Manglende afhentning af pakken eller nægtelse af modtagelse af pakken gælder ikke som valid årsag. Du skal altid informere os om dit ønske om at returnere på hello@bongusta.dk

Du skal returnere din vare inden 14 dage fra du har informeret os om dit ønske om at returnere den. Udgiften til forsendelse og ansvaret for varens sikre transport tilbage til os påhviler dig.

Returvarer skal returneres til adressen herunder. Forsendelsesmetoden er op til dig, og du betaler udgiften til forsendelsen. Vi anbefaler, at du bruger en forsendelsesmetode med forsikring og pakkesporing, da BONGUSTA ikke er ansvarlig for varer, der bortkommer under forsendelse.

Send til:
Bongusta ApS
Ebeltoftvej 4, Tirstrup
DK-8400 Ebeltoft

 

REFUNDERING

Når vi har modtaget varen retur i god stand, refunderer vi ordrens beløb til din konto. Vi refunderer til den konto, som købet er sket fra. Vi refunderer først, når vi har modtaget varen.

Du er velkommen til at prøve varen, ligesom du ville i en butik, men vi forbeholder os retten til at vurdere graden af brug og afgøre refunderingen herefter

 

KLAGEMULIGHED

Bongusta ApS handler i overensstemmelse med dansk lovgivning og retningslinjer fra Forbrugerombudsmanden. Klager kan indgives i overensstemmelse med købeloven.

Du kan klage over fejl eller mangler ved produktet, som er opstået inden for 24 måneder fra købsdatoen. Dette gælder dog ikke fejl opstået ved uhensigtsmæssig brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ønsker du at klage, kontakt os da på hello@bongusta.dk hurtigst muligt efter, du har opdaget fejlen. Beskriv fejlen i detaljer og vedhæft et foto af den i din e-mail til os.