Care Club

Bongusta skaber kvalitetsprodukter, som du vil elske i lang tid. Her er nogle nyttige tips til, hvordan du passer godt på dem.

Uld tæpper

Vores håndlavede tæpper (tigrene, elefanten, katten, slangerne, dragerne, blomsterne osv.) er lavet af 100% uld og kan derfor ikke vaskes. Ulden i tæpperne kan fælde. Det er en normal proces, der forekommer med naturfibertæpper, men som vil aftage over tid og efter støvsugning. Eventuelle pletter kan fjernes med en fugtig klud. Hvis ekstra grundig rengøring er påkrævet, anbefaler vi dry-clean.

Chindi tæpper

Vores Chindi-tæpper er vævet i hånden af ​​restmaterialer, primært bomuld, men andre fibre kan forekomme på grund af arten af restmaterialet. Chindi-tæpper håndvaskes bedst koldt uden sæbe eller vaskepulver. Ingen centrifugering eller tørretumbling - hæng kun tæpperne til at lufttørrering. Må ikke stryges eller dry-cleanes. Følg disse enkle instruktioner og du sikrer, at dine Chindi-tæpper forbliver smukke i mange år fremover.

Naram

Naram håndklæder, badekåber, ponchoer og tasker er lavet af 100% kæmmet bomuld, certificeret af OEKO-TEX®. Kæmmet bomuld er en bomuld af højere kvalitet, et silkeagtigt materiale, som er mere blødt og holder bedre på farven. Vi bruger dobbelttråds-vævning og ekstra lange bomuldsfibre, hvilket gør håndklædestoffet absorberende, holdbart og ekstrablødt. Team Bongusta har forvasket alle Naram produkter dog anbefaler vi at du vasker dem inden brug.

feNaram håndklæder, badekåber og ponchoer: Vaskes ved max 60 grader. Brug minimalt med vaskepulver så holder håndklædstoffet længere. Undgå skyllemiddel, da dette kan påvirke stoffets naturlige sugeevne. Tørretumbes ved lave temperaturer. Dette vil hjælpe med at holde håndklædestoffet blødt og fluffy.
Hvis en løkke/tråd trækker sig fri, klippes den af med en skarp saks. De dobbelte tråde er sikret på bagsiden og løber ikke, når du klipper dem af. Hvis du lader løse tråde hænge, kan det få håndklædestoffet til at trævle op.

oNaram Totebags og Weekendtasker: Vaskes ved max 40 grader. Brug minimalt med vaskepulver så holder håndklædestoffet længere. Undgå skyllemiddel, da dette kan påvirke stoffets naturlige sugeevne. Tørretumles ved lave temperaturer og hænges til tørre for at bevare farve og fibre.
Hvis en løkke/tråd trækker sig fri, så klip den af med en skarp saks i stedet for at trække. De dobbelte tråde er sikret på bagsiden og løber ikke, når du klipper dem af. Hvis du lader løse tråde hænge, kan det få stoffet til at trævle op.

dNaram skjorter, bukser og shorts fås i kæmmet 100% økologisk bomuld med en 300-gsm vævning, som er en lidt lettere kvalitet end vores håndklæder, badekåber og ponchoer. Vask tøjet forsigtigt inden brug ved maks. 40 grader. Undgå skyllemiddel, da dette kan påvirke frottéstoffets naturlige sugeevne. Hænges til tørre.

Quilts

Håndquiltningsteknikken er et traditionelt håndværk, som sikrer et hjemmelavet look, som Bongusta elsker og sætter stor pris på. På grund af den håndlavede kvalitet, skal du være meget forsigtig, når du rengør de håndquiltede puder og sengetæpper. Ryst dem forsigtigt udenfor i frisk luft for at slippe af med potentielt støv. Men for at pleje de quiltede Bongusta-produkter bedst muligt, anbefaler vi at du får dem renset professionelt ved hjælp af dry-cleaning.

Puder

Bongusta's bomuldspuder i Papelain- og Halo-serien, er velegnede til vask. De er lavet af 100% poplin bomuld og kan maskinvaskes ved 30 grader. Alle quiltede puder må kun dry-cleanes.